First-Person Learning

Ontwikkelen, testen & trainen, voor het aanleren en verbeteren van technische vaardigheden

Onze wereld wordt steeds complexer. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op en verbinden met elkaar langs ontelbare wegen.

Meer dan ooit is het belangrijk om op de juiste manier met die techniek om te kunnen gaan. Maar door een tekort aan technici en andere professionals kunnen veel organisaties niet, of te langzaam, innoveren.

Het First-person learning concept is gericht op het optimaal leren werken met techniek. Niet alleen met goede instructies, maar ook door gebruik te maken van de technologie die tot onze beschikking staat. First-Person Learning ziet elke object of proces door de ogen van de technicus of gebruiker.

De mobiele FPL-unit

 • Multimediale en interactieve instructies
  en checklists

 • Adaptieve leermiddelen

 • Feedback aan de lerende via sensoren
  en logbestanden

 • Koppeling met educatieve tools, zoals
  ELO’s en VR/AR toepassingen

 • Slim testen en troubleshooten van leermiddelen

 • Trainen en testen van robots en slimme systemen

Binnen het First-Person Learning concept wordt niet ontwikkeld achter een bureau, maar op de werkplek. De mobiele FLP-unit bevat vrijwel alle materialen die nodig zijn voor ontwikkelen van leerzame producten, zoals: audiovisuele toepassingen, handgereedschap, bevestigingsmateriaal, schoonmaakmiddelen en meetgereedschap. Daarnaast beschikt de unit over een uitgebreide set aan technische middelen, om directe feedback te geven op het leerproces, bijvoorbeeld met behulp van sensoren.

De jarenlange ervaring van LearningTour met het ontwikkelen en testen van leermateriaal, zorgt voor een snel en bruikbaar resultaat. Zeker wanneer deze materialen toegepast worden met de krachtige apps & tools uit de LearningTour Toolkit.

First-Person Learning kan  worden  ingezet bij scholen en andere organisaties. Neem gerust contact op voor meer informatie: serge@learningtour of 06-41867460