Technology coaching

Sneller leren en beter presteren.

Als Technology coach begeleid ik mensen en organisaties om technologie toe te passen bij alle facetten van leren en en het verbeteren van prestaties.


Er zijn heel veel technische mogelijkheden beschikbaar voor het verbeteren van leren, ontwikkelen en presteren. Toch worden deze mogelijkheden lang niet altijd optimaal ingezet. Technology coaching zorgt voor een concrete en laagdrempelige aanpak, om snel tot betere resultaten te komen.

 

Copyright LearningTour 2013

Technology coaching is inzetbaar bij alle denkbare situaties, bijvoorbeeld voor het aanleren van een vaardigheid, zelfstudie, het ontwikkelen van gewoontes of bij complexe opleidingen.


Mogelijkheden

Technology coaching is met name gericht op het versnellen en verbeteren van individueel leren en presteren en minder op frontale klassikale leersituaties. Hierbij worden onder andere maatwerk software, kantoorsoftware, audio-video apparatuur, cloud-toepassingen, smartphones en tablets ingezet, afhankelijk van de situatie en de leervraag.


Wat ik concreet doe

  1. Ontwikkelen van maatwerk systemen, om gebruikers doorlopend te laten leren of te helpen bij het verbeteren van prestaties, op basis van gamification principes.

  2. Maatwerk e-learning producten ontwikkelen. Bijvoorbeeld (scherm)video's en Apps.

  3. Ondersteuning en advies voor projecten waarbij onderwijstechnologie een rol speelt.

  4. Trainingen en workshops geven in het maken van educatieve Apps, gebruik van audiovisuele middelen bij leren en het toepassen van online mogelijkheden.   


Inzet Technology coaching

Technology coaching is inzetbaar bij alle vormen van training en scholing. Het is bijzonder geschikt voor implementatie of troubleshooting van nieuwe en bestaande systemen, software, apparatuur of procedures. Als Technology coach vorm ik de schakel tussen techniek en gebruiker.


Ondersteuning op maat

Leren is complex en voor iedereen anders. Mensen en organisaties hebben hun eigen wensen, budget en beschikbare tijd. De onderdelen van Technology coaching kunnen ook los worden ingezet. Ik begeleid organisaties als scholen, ziekenhuizen, universiteiten en opleiders bij het toepassen van technologie in hun leerprocessen en het verbeteren van prestaties.


Neem gerust contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.


Je kunt mij mailen op serge@learningtour.nl